Lammens zoekt gemotiveerde medewerkers

We hebben een nieuwe jobsite ter beschikking gesteld voor al onze vacatures. Je kan deze raadplegen via volgende link.

We zijn op zoek naar chauffeurs, techniekers, beenhouwers, een transportplanner, hoofd technische dienst, sales manager, hoofd kwaliteitsdienst, medewerker commerciële binnendienst en losse arbeiders.

Nieuwe condensor

Om een hogere koelcapaciteit te kunnen behalen werd er een extra condensor geïnstalleerd. Dit nieuwe toestel heeft een hoger rendement door een betere waterverdeling en ventilatie. Bovendien is het geluidsniveau een stuk lager door de special ontworpen schroefventilator.

Sial 2016

Naar goede gewoonte zijn we opnieuw aanwezig op de Sial beurs te Parijs.
Eén van de grootste voedingsbeurzen van Europa.

Kom ons bezoeken
Van 16 tem 20 Oktober 2016
Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte
Hal 6 Stand 6K053

Extra verdamper bewaarvriezer

Om een betere bewaring van onze diepvriesproducten te garanderen werd de koelcapaciteit in de stapelvriezer uitgebreid. Hiervoor werd een nieuwe verdamper op ammoniak geïnstalleerd.

Uitbreiding snelvriezer

Om onze producten sneller te kunnen invriezen werd een gedeelte van de snelvriezer gerenoveerd met nieuwe hoog isolerende isolatiepanelen. Bovendien werd er een nieuwe verdamper geïnstalleerd om de koelcapaciteit te kunnen verbeteren.

Samenwerking met maatwerkbedrijf Oesterbank

Recent zijn we een uitzonderlijke samenwerking gestart met maatwerkbedrijf Oesterbank. Ze ontlasten ons van werken die niet onze corebusiness zijn zoals het reinigen van kratten. Het reinigen gebeurd bij hen in een nieuw gebouw met een ecologische bakkenwascentrale. Zo helpen we investeren in een waardevolle tewerkstelling voor kansarme arbeidskrachten.